Ta Mlaj bo direktno nasproti Uranu, planetu šoka in občudovanja. Je malce neprijeten, a hkrati navdihujoč, kot ko v nedeljo popoldan pozimi popijete leden napitek namesto nekaj toplega. Morda ni bilo pametno, da ste zaužili toliko kofeina, a sedaj ne morete ustaviti nemira.

Lahko pa ta naval energije izkoristite za spremembe, na katerih delate že od začetka septembra dalje, da jih malo hitreje pomaknete dalje. S polno paro naprej!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Škorpijona: Ryan Reynolds; Katy Perry, Drake, Rita Wilson, Ciara, Kelly Osbourne, Julie Roberts, Bill Gates, Joaquin Pheonix, Caitlyn Jenner, Gabrielle Union, Tracee Ellis Ross, Winona Ryder, David Schwimmer, Kendall Jenner, Matthew McConaughey, Sean “Diddy” Combs, Tilda Swinton, Kris Jenner, Emma Stone, Thandie Newton, Sally Field, Nick and Vanessa Lachey, Ellen Pompeo, Leonardo DiCaprio, Demi Moore, Ryan Gosling, Anne Hathaway, Whoopi Goldberg, Jimmy Kimmel, Shailene Woodley, Maggie Gyllenhaal, Lisa Bonet, Rachel McAdams, Danny DeVito, Owen Wilson, Jodie Foster, Meg Ryan, Goldie Hawn.

Ovnica

Mlaj v Škorpijonu v četrtek bo osvetlil vaš sektor deljenih virov. Vi in vaš mož sta se v zadnjem času neprestano prepirala okoli denarja in morda boste morali lep del svojih osebnih prihrankov žrtvovati za nepričakovani strošek. Morda skupni bančni račun le ni bil tako pametna ideja kot ste upali in potrebujete več finančne neodvisnosti.

Sporočilo tedna: Vzemite svoj denar in odidite.

Bikica

Mlaj v Škorpijonu v četrtek vam bo prinesel nekaj krvavo potrebne perspektive na vaš pristop k osebnim odnosom. Zmenkanje med plandemijo je bilo prava nočna mora, a ta lunacija vam bo omogočila, da se znebite slabih vibracij vseh preteklih zmenkov in obedovanja na klopeh. Čas je, da poskusite znova.

Sporočilo tedna: Začnite znova.

Dvojčici

Z neprestano spreminjajočim se urnikom je bilo nemogoče se držati nove fitnes rutine. V četrtek vam bo Mlaj v škorpijonu osvetlil sektor zdravja in s kombinacijo presenetljivega Urana vam bo uspelo ukiniti določene obveznosti, da boste lahko ponovno obiskovali vadbe, ki so tako pomembne za vaše počutje.

Sporočilo tedna: Zdravje je bogastvo.

Rakica

Mlaj v škorpijonu v četrtek želi, da nadaljujete s projektom, ki ste ga septembra opustili. Prihaja zima in saj menda ne želite sedeti križem rok? Več časa, kot boste posvetili sebi in svojim hobijem in kreativnim projektom, bolj si boste všeč in bolj se boste imeli radi.

Sporočilo tedna: Smo to, kar ustvarimo.

Levinja

Problemi, ki se vam kuhajo doma ali v vaši družini, bodo na Mlaj v Škorpijonu v četrtek eskalirali. Nepričakovana promocija na delu pomeni, da si ne boste mogli vzeti nič časa zase in to kar nekaj časa in vaša sestra vam bo verjetno spet zamerila. A ne dovolite si občutkov krivde in se raje obrnite na ljudi, ki so veseli za vas in s katerimi lahko skupaj praznujete.

Sporočilo tedna: Brez drame.

Devica

Vpeljevanje novega urnika v pisarni ali novega reda doma za otroke se bo ta teden izkazalo kot izjemno zahtevno. Mlaj v Škorpijonu v četrtek bo pokazal, kako hektični si postali vaši dnevi. Morda pa lahko tisti sestanek res opravite kar preko telefona? Morda ni treba, da otroci hodijo na vsako dejavnost, ki se jo spomnijo? Imate toliko ciljev, a osredotočite se na eno stvar naenkrat.

Sporočilo tedna: Manj je več.

Tehtnica

 

Mlaj v Škorpijonu v četrtek bo osvetlil sektor vaših osebnih financ. Če se vam zdi, da finančno komaj shajate, je to priložnost, da začnete resno graditi na svojem bogastvu. Mlaj bo v četrtek direktno nasproti presenečenj polnemu Uranu in bi vam lahko prinesel nepričakovano darilo ali dediščino, da se izkopljete iz dolga. Nobenega sramu naj ne bo v sprejemanju pomoči.

Sporočilo tedna: “Tako sem bogat/a!”

Škorpijonka

Četrtkov Mlaj si lahko predstavljate kot osebno osvetlitev. Čeprav lahko ta lunacija prinese konkreten pretres v enega izmed pomembnih razmerij v vašem življenju – naj bo to predah, prekinitev ali sprememba v dinamiki – imate priložnost, da postavite sebe na prvo mesto. Kdaj ste nazadnje to naredili? Izberite svojo srečo.

Sporočilo tedna: “Vredna sem.”

Strelka

Mlaj v Škorpijonu v četrtek pade v vaš sektor nezavednega. Čeprav bi bila to sicer idealna priložnost, da si vzamete posebej dolg vikend zase in veliko počivate, bodo vaši poskusi moteni. Le kako bi lahko enkrat za vselej razrešili vsakodnevne motnje, ki vam preprečujejo, da bi si oddahnili?

Sporočilo tedna: “Zaslužim si počitek in sprostitev.”

Kozoroginja

Vas je sporočilo v skupini spravilo v smeh? Vam vaš knjižni klub prinaša veselje? Se zares veselite zabav, ki se obetajo? Mlaj v Škorpijonu pade v vaš sektor prijateljstev in lahko pripelje še kakšno novo – ali prekine obstoječe. Zapomnite si, ni vam treba preživljati čas z vsakim, ki ima 5 minut odveč.

Sporočilo tedna: Življenje je boljše s pravimi prijatelji.

Vodnarka

Kaj če bi lahko od temeljev naprej prestrukturirali svoje življenje? Kje bi začeli? Mlaj v Škorpijonu v četrtek vam bo zasejal seme ideje o radikalni spremembi svoje kariere ali življenjskih ciljev. Od nekdaj ste zavidali svoji prijateljici, freelancerki, ki lahko dela od kjerkoli. Morda pa tale tek za denarjem in močjo ni za vas? Kaj ko bi naredili nekaj korakov za življenjem, kakršnega si želite? Spremembe tako glede tega, kaj delate, kot tudi kje delate, so na obzorju.

Sporočilo tedna: Kaj pa če niso bile samo sanje?

Ribi

Bi bila vaša cimra lahko še bolj nadležna? Njeni neposrečeni kuhinjski eksperimenti, neplačani računi in umazano mačje stranišče bodo ta teden še posebej nadležni. Mlaj v Škorpijonu v četrtek pade v vaš sektor potovanj, kar vam bo pokazalo, kako neizmerno si želite potovanja. Če je le-to trenutno izven vašega budgeta, pa bo ta teden idealen, da se zatopite v kako knjigo, da se sprostite.

Sporočilo tedna: Pobeg je možen.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu škorpijon

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj