Od srede dalje se bo akcijski Mars počasi poslovil od počasnega, stabilnega Bika in prešel v hitro odzivnega Dvojčka. Mars predstavlja način, kako uresničujemo svoje sanje in v Dvojčku bomo ubrali intelektualno pot. Čas je, da sprejmete radovednost in impresionirate svojo simpatijo s svojo bistrostjo.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close.

Ovnica

Najsi gre za prepoln inbox, neprestane težave z avtom ali neutrudni klici vaše sestre, ki jo je povsem paraliziral problem, ki ga niti vi ne znate rešiti. A z vladajočim planetom Marsom v čvekasti Dvojčici, bo rešitev morda v tem, da se nehate jemati tako resno. Pozabite obremenjujočo naravo vsega skupaj in samo zadihajte. Izbrišite maile! Imejte tisti pogovor! Naj preprosto bo. In bodimo iskreni: sposobnost se smejati samemu sebi – in flirtanje z mehanikom – vam bo prineslo velik popust na popravilo.

Sporočilo tedna: Vsi se moramo kdaj pretvarjati, ko gremo naprej.

Bikica

V sredo Mars zapusti vaš znak in po šestih tednih izjemne napetosti, a hkrati nezmožnosti se izraziti, bo to veliko olajšanje. Nobenih prepirov več, da bi dobili zasluženo pozornost, in sodelavka bo celo pohvalila vašo izjemno perspektivo po pomembnem sestanku. Sedaj morate razmisliti, če je vaše delo res v skladu z vašimi vrednotami. Ne gre le za boljši zaslužek, temveč tudi za strinjanje s priložnostmi, ki vas ohranjajo radovedne. Začnite razmišljati o kreativnih načinih, kako povečati svoj prihodek.

Sporočilo tedna: Naprej k naslednjemu!

Dvojčici

V sredo Mars stopi v vaš znak, kar vas bo pripravilo do tega, da boste želeli povsem spremeniti svoj videz. Čeprav vas bo ta navdih potegnil iz zimske depresije, pomislite na posledice, preden se zares odločite za kaj ekstremnega. Namesto, da si lase pobarvate na modro zgolj iz dolgčasa, poskusite spremeniti nego kože. Preglejte, kaj svetujejo poznavalke nege kože, nabavite izdelke z aktivnimi učinkovinami, kot so retinoidi, niacin, vitamin C in to bo več kot dovolj, da se boste zabavali.

Sporočilo tedna: Izogibajte se ekstremom.

Rakica

V sredo se Mars pomakne v Dvojčico in s tem v vaš sektor nezavednega, kar bo lahko znak prihajajočih strahov. Že od nekdaj se vam je zdelo, da ste malce anksiozni, sedaj pa boste na koncu z živci zaradi vsake malenkosti. Ste se podpisali v tistem emailu? Ali vas vaš zaposleni v vaši najljubši spletni trgovini sovražijo, ker tolikokrat vrnete stvari? Sedaj je bolj nujno kot kdajkoli, da se lotite kake redne rutine meditacije. Že če boste začeli s 5 minutami na dan, boste veliko mirnejši in postopoma napredovali, da boste čedalje bolj mirni. Ali pa si vsaj pomagajte s prehranskim dopolnilom magnezija.

Sporočilo tedna: Ne sekirajte se zaradi nepomembnih stvari.

Levinja

Mars v sredo prihaja v Dvojčici in s tem v vaš sektor prijateljstev, kar vam bo izboljšalo razpoloženje in vam dalo priložnost, da prepustite določene obveznosti. Mars prinaša vročico in naslednjih nekaj tednov posvetite temu, da se dobite z vsemi prijatelji, delujete v dobrodelni organizaciji ali pomagate starejši sosedi. Vaša karizma je nezgrešljiva in imate moč, da vključite tudi najbolj čemerne, sosede, prijatelje in sodelavce. Nikar ne bodite sramežljivi in delite z drugim svoje strasti.

Sporočilo tedna: Bodite vzor.

Devica

Vaše slabo počutje na delu je tako očitno, da je skoraj otipljivo, še zlasti vašemu šefu. In če ne boste odnehali, vas bo Mars, ki v sredo stopi v vaš karierni sektor, prisilil v to. Če stvari ne bi bile tako dramatične, bi ta kozmični preobrat lahko nakazoval tudi na prevzem nekaterih zahtevnejših projektov. Sedaj je dober čas, da sodelujete s prijatelji. Vsi vam namenjajo pozornost, zato pazite, da boste resno mislili, kar boste rekli. Ena nepazljiva pripomba ali zoprn email bosta lahko sprožila nenadzorovano poplavo.

Sporočilo tedna: Zmorete ta pritisk.

Tehtnica

 

Akcijski planet Mars v sredo preide v Dvojčici, kar vas bo naredilo še bolj vedoželjne. Iskanje internetnih predavanj, tečajev in intervjujev vam bo vzelo kar nekaj časa in vam dalo precej idej. Želite vedeti vse! A preden zapravite še več svojega dragocenega časa – in denarja . za kopico nekih online ur in tečajev, ki jih niti ne boste imeli časa dokončati, se posvetujte s prijateljico, ki ji zaupate, o tem, katere vaše sposobnosti je vredno razvijati. Njihov odgovor vas bo morda presenetil.

Sporočilo tedna: Ne morete se naučiti vsega naenkrat.

Škorpijonka

Čeprav je za vaše medosebne odnose dobra novica, da v sredo Mars preide v Dvojčici in s tem ven iz vašega sektorja odnosov, se boste morali soočiti nekaterimi finančnimi okostnjaki, ki bi se jim najraje izognili. Pregled računov, stroškov in budgeta se ne bodo naredili sami in nikoli ne boste mogli ukiniti svoje kreditne kartice, če ne boste bolj pazljivi. Sedaj imate dovolj energije, da začnete popravljati situacijo, pri čemer se za nasvet obrnite na strokovnjaka ali prijatelja, ki mu gredo finance bolje od rok.

Sporočilo tedna: Odplačevanje dolgov je koristno.

Strelka

Če ste samski ali v paru – Marsov prehod v Dvojčici in s tem vaš sektor odnosov vas bo spravil v počutje primerjanja in obupa zakaj vam deluje, da imajo vsi ostali boljše življenje kot vi? Zakaj ne morete nehati brskati po spletnih trgovinah, kaj vse bi imeli? Čas je, da se umirite in pri tem vam bodo pomagali ljubeči odnosi, ki vam bodo pomagali se povezati z notranjim otrokom. Če vas prime nenaden nakup, pokličite varčno in premišljeno prijateljico. Smeh vam bo pomagal.

Sporočilo tedna: Nikar se ne izgubite v navideznem življenju nekoga drugega.

Kozoroginja

S tem, ko se Mars pomika v Dvojčici, boste motivirani, da redno telovadite, a to ne bo nujno vedno izvedljivo. Sedeče življenje že skoraj eno leto, odkar se je začelo s ‘pandemijo’, vas je dodobra načelo z vseh vidikov in čas je, da osvežite svoje rutine. Da se naravnate za uspeh, boste morali preživeti začetni šok in investirati v kakovostno domačo opremo za trening. Bolje se boste počutili, če se boste znojili na visoko kakovostni joga podlogi, nosili lepe zapestne utežke in oblačila, ki so vam všeč.

Sporočilo tedna: Investirajte v vadbo.

Vodnarka

Kdaj ste se nazadnje globoko zaljubili? Mars se v sredo pomakne v Dvojčici in s tem v vaš sektor udobja, bo to povečalo tako vaš libido kot vas tudi spomnilo, da je zmenkanje lahko zabavno. Namesto, da premlevate, če je moški, s katerim si dopisujete, vaš bodoči mož, se raje prepustite metuljčkom. Flirtajte kot najstnica! V četrtek zaobjemite energijo, da se zbližate z nekom, s komer se bosta besedno izjemno ujela.

Sporočilo tedna: Zmenkanje je igra.

Ribi

Naj vam je všeč ali ne, na obzoru so velike spremembe v vaši družinski strukturi in domu, ko se bo Mars v sredo pomaknil v Dvojčici. Vse, kar prihaja, bo potrebovalo veliko pogajanj z več člani, kar bo precej naporno. Na srečo je Venera v vašem znaku in lahko boste dosegli kompromis. Trenutno so spremembe neizbežne, zato namesto, da se oklepate preteklosti, kar vam prinaša le bolečino, si skušajte predstavljati svojo sanjsko prihodnost.

Sporočilo tedna: Spremembe so edina stalnica v življenju.

PREBERITE TUDI: Katere so lepotne prednosti vašega nebesnega znamenja?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj