To je teden še ene lunacije! Polna Luna v Škorpijonu v petek, 5. maja ne zaključuje le te sezone lunacij, temveč tudi vrsto velikih sprememb in dogodkov, ki so od 15. maja 2022 pretresali naša življenja.

Drugi pomembni dogodki v tem tednu vključujejo retrogradno pozicioniranje Plutona (razkrite skrivnosti) in retrogradno srečanje Merkurja s Soncem (trenutek “a-haaa!” sredi nevihte) v ponedeljek, 1. maja; kvadrat Venere z Neptunom (romantične iluzije in ustvarjalni navdih) v četrtek, 4. maja; Venera pa se 5. maja hkrati s polno Luno poveže z Jupitrom.

Kljub nemirom in kaosu bo hkrati na voljo tudi veliko sladkosti. Nikomur od nas ni treba iti skozi to samemu.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Bika: Miranda Kerr, Amber Heard, Gigi Hadid, Barbara Streisand, Renee Zellweger, Channing Tatum, Jessica Alba, Gal Gadot, Dwayne “The Rock” Johnson, Lily Allen, David Beckham, Adele, George Clooney, Enrique Iglesias, Robert Pattinson, Janet Jackson, Megan Fox, Tina Fey, Cher.

Ovnica

Polna Luna v petek vam omogoča, da se osvobodite sramu okoli tistega, kar se vam zdi kot gora dolgov. Katarzični pogovor z bližnjim prijateljem ali družinskim članom vam omogoči pogled na to, da vaš položaj ni tako grozen, kot ste mislili, da je. Odplačilo kreditne kartice je lahko tako preprosto, kot da si poiščete preprosto delo ob koncu tedna ali začasno dodatno zaposlitev.

Sporočilo tedna: Rešitve.

Bikica

Polna Luna v petek je prelomnica v enem od vaših najtesnejših odnosov. To je lahko zaroka, razhod ali vznemirljivo novo obdobje za vaše delo s strankami. Zavedanje, kje se nahajate v partnerstvu, vam omogoča, da z odprtostjo in pretočnostjo raziskujete lastno identiteto. Nehajte se omejevati in raziščite vse, kar ste!

Sporočilo za tedna: Zaveza.

Dvojčici

Ta teden je eden izmed najbolj napornih tednov, kar ste jih imeli v zadnjem času. Polna Luna v petek poudarja, koliko dodatne odgovornosti ste prevzeli v zadnjih nekaj mesecih. Kako se lahko bolje lotite delegiranja, da v prihodnje ne boste tako izčrpani? Ne pozabite: utrujenost je fizično in tudi čustveno stanje, zato si ta teden vzemite čas za nekaj, kar bo nahranilo vašo dušo.

Sporočilo tedna: Delaj manj.

Rakica

Polna Luna v petek prinaša pomirjujoč preboj v vaše romantično ali ustvarjalno življenje. Morda ni treba, da je vse tako zapleteno. Morda lahko napišete le eno pesem ali pesmico. Morda si naredite izjemno preprost profil na aplikacijah za spoznavanje. Že samo to, da se pokažete s svojim srcem in željami, je dovolj. Ničesar vam ni treba dokazovati.

Sporočilo tedna: Dovolj.

Levinja

Polna Luna v petek prinaša nekaj zaskrbljujočih novic v vašem domačem in družinskem življenju. Ne glede na to, ali so vaši starši pripravljeni prodati dom vašega otroštva, vaš najemodajalec prodaja stavbo ali pa je vaša kopalnica potrebna temeljite prenove, je čas, da se premaknete od nečesa, za kar ste mislili, da bo trajalo večno. Čas je, da poenostavite svoj življenjski prostor, da si boste lahko privoščili mir.

Sporočilo tedna: Zatočišče.

Devica

Polna Luna v petek prinaša pomembno novico bližnjemu prijatelju ali sorodniku. Ne nanaša se na vas, vendar pomembno vpliva na vas. Ne glede na to, ali gre za spodbudo: vaš brat sklene pomemben poslovni posel in je pripravljen deliti del denarja, ali za breme: vaša sestra se zaroči, vi pa ste vključeni v neskončne dolžnosti, boste v svoj urnik dodali nekaj pomembnega.

Sporočilo tedna: Sprejemanje.

Tehtnica

 

Polna Luna v petek pomeni konec dolgega in kaotičnega obdobja za vaš denarni tok. Od maja 2022 ste se soočali s številnimi vzponi in padci v svojih financah, in ko ste dosegli dno, ste končno dosegli točko preobrata. Stvari se ne morejo poslabšati, zagotovo pa se lahko precej izboljšajo. To izboljšanje se ta teden začne z majhnimi koraki.

Sporočilo tedna: Pretok.

Škorpijonka

Polna Luna v petek je v vašem znamenju in pomeni konec burnega obdobja za vašo podobo in identiteto. V zadnjem približno letu ste zavestno izboljšali svoje duševno in telesno zdravje, vendar je bilo to povezano z občutkom, da ste omejeni pri izražanju sebe. V prihodnjih nekaj tednih boste našli več svobode – privoščite si novo pričesko in uživajte v novem videzu!

Sporočilo tedna: Ljubezen do sebe.

Strelka

Polna Luna v petek je eden tistih, ki se vam lahko zdi še posebej eksistencialen. Medtem ko se vsi okoli vas ukvarjajo z bolj neposrednimi in materialnimi situacijami (razhodi, finančne težave, nadležni sostanovalci), ste vi prisiljeni sprejeti tisto, na kar nimate vpliva. Ta teden si vzemite nekaj več časa za počitek in meditacijo. Naj bo vaš urnik lahek in namesto zmenkov s kosilom izberite dremež.

Sporočilo tedna: Počasi.

Kozoroginja

Polna Luna v petek prinaša razhod s prijateljem, ki ni bil nepričakovan, a je kljub temu nenaden. Že dlje časa se počutite premalo cenjeni in bolje je oditi, kot da se še naprej trudite, da bi vse skupaj delovalo. Morda se boste v prihodnosti lahko spravili, za zdaj pa se pomiri in pusti, da gre.

Sporočilo za tedna: Sama, ne osamljena.

Vodnarka

Polna Luna v petek pomeni vznemirljiv prelomni trenutek za vašo kariero ali javno podobo. Pri tem ne gre toliko za prevzem napredovanja ali večje vloge v vašem podjetju, temveč bolj za poenostavitev vašega dela, da boste lahko boljši vodja. Morda se boste iz ene panoge odpravili na drugo področje. Dolgo časa ste si prizadevali, zdaj pa je čas, da sledite poti najmanjšega odpora.

Sporočilo za tedna: Dvignite se.

Ribi

Polna Luna v petek prinaša nepričakovano priložnost za študij, potovanje ali duhovno spoznanje. V preteklem letu ste se že veliko naučili, kar je vplivalo na vašo vizijo in dolgoročne cilje. To je odličen teden, da se povežete z mentorjem ali učiteljem in si potrdite, da ste na pravi poti.

Sporočilo za tedna: Vse je proces.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj