Horoskop

Ste pripravljeni na eno veliko razkritje? 3. junija bo Venera srečala Sonce v znaku Dvojčkov, kar pomeni, da je prepotovala že polovico svoje retrogradne poti. Kadarkoli kak planet sreča Sonce, pride trenutek jasnosti in tokratna bo povezana z vašimi odnosi, občutkom za estetiko in vrednotami.

Kaj se dogaja že od 13. maja dalje? Morda se vam je oglasil bivši in vam vzbudil nekatere občutke, ki jih (vsaj v zvezi z njim) ne želite več občutiti. Morda vam je uspelo razbiti najnovejšo paletko za ličenje. Morda še vedno ne morete ugotoviti, kateri je najboljši način, kako dobiti posojilo za svoj posel.

Skratka, to je idealni čas za refleksijo. Kaj imate in kaj si želite v prihodnje?

Na srečo se ne boste čisto izgubili v svojih mislih, saj že 5. junija prihaja lunarna eklipsa, kar pomeni ekstra močno polno Luno v Strelcu. Eklipsa prinaša katarzo. Karkoli je bilo doslej skritega, bo prišlo na plano. Ker bo tokratna v Strelcu, vam je namenjeno, da boste le ugotovili, da ne veste vsega (sploh pa ne tistega, kar ste najbolj prepričani, da ‘prav’ veste).

S čim vam je doslej nekako uspelo krmariti (pa ne brez posledic)? In česa se morate sedaj naučiti?

Ovnica

Sprejemanje ukazov vas bo v začetku tedna precej zmedlo, še posebej, če bodo ti prihajali od vas samih. Če se vam bo zazdelo, da ste si naložili preveč dela, si vzemite čas in premislite o tem, kaj je trenutno najbolj pomembno. Prišli boste do zanimivih ugotovitev, ki bodo presenetile celo vas same. Če se za nekaj časa oddaljite od dela, vam bo to le koristilo. Do petka boste gotovo ugotovili, kje so vaše prioritete. Čez vikend prisluhnite svojim občutkom in si vzemite čas zase.

Bikica

Včasih želite doseči preveč. Radi bi izpolnili svoje sanje, prav tako pa hočete ustreči vsem, ki vas prosijo za pomoč. Če boste tako nadaljevali, boste kmalu popolnoma izčrpani, kar pa lahko vodi do tega, da boste obupali nad svojimi cilji. Dobro razmislite o svojih prioritetah. Konec tedna bo poln dogodivščin in raziskovanj, prav tako pa se boste z lahkoto sprostili in premislili o smisli vašega življenja.

Dvojčici

V začetku tedna se boste končno zavedli, kako svetla prihodnost leži pred vami. Istočasno se boste videli v sedanjosti in v trenutku vaših sanj. Morda boste sami, toda nikakor osamljeni. V sredini tedna boste nekoliko bolj čustveni, zaradi česar boste malo bolj zmedeni. Nekje do četrtka pa se bo stanje stabiliziralo. Marsikdo si želi slediti vašemu zgledu. Tudi takšne pozornosti se boste hitro navadili. Čez vikend boste polno zaposleni, kar vam bo kar prijalo.

Rakica

V ponedeljek bo vaša energija skoraj neznosna, saj se ne bo ujemala z energijami ljudi okoli vas. Ponavadi bi vas to spravilo v smeh, toda sedaj vas bo spravljalo le ob živce. V sredini tedna bodite z ljudmi, ki vas niti po pomoti ne bi mogli nadlegovati. Drugače povedano, bodite z osebami, ki jih naravnost obožujete. Proti koncu tedna ne bodite prenagli, ampak si raje vzemite dovolj časa. Najprej zadeve preizkusite in šele nato ukrepajte.

Levinja

V ponedeljek boste razmišljali kot pravi filozof, pri tem pa se boste trudili, da ne bi koga dolgočasili. Radi ste v družbi ljudi, ki vam niso prav nič podobni, ki imajo drugačna mnenja in pogled na svet. Vedno je dobro pogledati na zadeve še z drugega zornega kota. V sredini tedna vas bo zamikala sprememba. Nova oblačila ali mogoče celo kariera? Čez vikend bo bistvenega pomena komunikacija, zato bodite še posebej pazljivi in natančni.

Devica

V ponedeljek se bo vaša povezava s svetom prekinila, zaradi česar boste nekoliko slabše volje kot ponavadi. Najbolj vas bo motilo dejstvo, da se o svojih tegobah ne morete pogovoriti z določeno osebo. Vse to se bo spremenilo šele okoli srede, ko bodo ostali ponovno zaslišali vaš glas. Pomembno je, da ne prehitevate dogodkov in daste času čas. Od petka dalje si vzemite čas za premislek, čeprav boste izjemno družabni in tudi zaposleni. Na prvo mesto morate vedno postaviti sebe!

Tehtnica

 

V začetku tedna boste imeli manjše težave zaradi svojega ega, saj se bo v vaši bližini odvijala bitka za moč. Morda je kdaj pa kdaj bolje kakšno bitko izgubiti, kot pa ostati slabe volje in osamljeni. Okoli torka in srede se osredotočite na ostale in kaj imajo o vsem tem povedati. Pozorno prisluhnite. Njihovo mnenje je izjemnega pomena. Ob koncu tedna se boste marsi;esa naučili, toda le, če boste ostali odprtih misli in zvesti sami sebi.

Škorpijonka

Prav blestite pri organiziranju in opravljanju določenih stvari. V začetku tedna boste praktično neustavljivi. Zaradi tega pa obstaja nevarnost, da postanete polni sami sebe, kar lahko odžene nekatere prijatelje. Ohranite trezno glavo in ostanite z obema nogama trdno na tleh. Okoli četrtka in petka se konfliktom praktično ne boste mogli izogniti, toda kljub temu boste zadovoljni. Ključ do vaše sreče je odprta in poštena komunikacija.

Strelka

Ta teden bo obarvan bolj romantično. Čeprav se boste v začetku tedna posvečali financam, bo v ozračju vseeno dišalo po ljubezni. V sredini tedna se boste vrnili v svojo običajno rutino, kjer vas bodo spremljali vzponi in padci. Ohranite svojo voljo in zagotovo boste iz tega prišli kot zmagovalka. Proti koncu tedna se bo romantika nadaljevala, kljub temu pa bo to čas, ko boste imeli največji nadzor nad svojim življenjem. Dobro ga izkoristite!

Kozoroginja

V začetku tedna se boste soočali z manjšimi težavami v družini, toda nič takega, kar niste že kdaj doživeli. V sredini tednu boste imeli ogromno možnosti za kreativnost. Sedaj je zagotovo pravi čas za iskanje prave rešitve. Pred koncem tedna se bodo zadeve še malce poslabšale, nato pa se bo vse obrnilo na bolje. Čez vikend pa si zapomnite, da je kompromis zelo pomembno sredstvo pri reševanju konfliktov.

Vodnarka

V ponedeljek boste ena tistih, ki vse takoj razume. Marsikdo se bo lovil in mnogi bodo imeli z razumevanjem precejšne težave. Ta čas izkoristite za razmišljanje o novostih, o nečem, kar bo kolesca v vaših možganih pognalo v gibanje. V sredini tedna boste na nekaj premočno odreagirali. Škoda ni nepopravljiva, toda popravljanje krivice vam bo vzelo veliko časa in truda. Proti koncu tedna se posvetite opravilom, ki ste jih zadnje čase prav zanemarjali.

Ribi

Ne glede na to, kako dobra se vam bo zdela neka ideja, sedaj ni pravi čas, da jo uresničite, saj boste imeli veliko možnosti, da se vam ponesreči. Okoli torka in srede boste bolj ustvarjalne volje, toda nikar ne zanemarjajte financ, saj vam bo drugače kaj kmalu žal. Proti koncu tedna se posvetite družini in prijateljem, lahko celo priredite manjše srečanje.

PREBERITE TUDI: Ženska, rojena v nebesnem znamenju device, je pravi zalogaj

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj