Horoskop

Ovnica

Včasih želite doseči preveč. Radi bi izpolnili svoje sanje, prav tako pa hočete ustreči vsem, ki vas posijo za pomoč. Če boste tako nadaljevali, boste kmalu popolnoma izčrpani, kar pa lahko vodi do tega, da boste obupali nad svojimi cilji. Dobro razmislite o svojih prioritetah. Konec tedna bo poln dogodivščin in raziskovanj, prav tako pa se boste z lahkoto sprostili in premislili o smisli vašega življenja.

Bikica

V začetku tedna se boste končno zavedli, kako svetla prihodnost leži pred vami. Istočasno se boste videli v sedanjosti in v trenutku vaših sanj. Morda boste sami, toda nikakor osamljeni. V sredini tedna boste nekoliko bolj čustveni, zaradi česar boste malo bolj zmedeni. Nekje do četrtka pa se bo stanje stabiliziralo. Marsikdo si želi slediti vašemu zgledu. Tudi takšne pozornosti se boste hitro navadili. Čez vikend boste polno zaposleni, kar vam bo kar prijalo.

Dvojčici

V ponedeljek bo vaša energija skoraj neznosna, saj se ne bo ujemala z energijami ljudi okoli vas. Ponavadi bi vas to spravilo v smeh, toda sedaj vas bo spravljalo le ob živce. V sredini tedna bodite z ljudmi, ki vas niti po pomoti ne bi mogli nadlegovati. Drugače povedano, bodite z osebami, ki jih naravnost obožujete. Proti koncu tedna ne bodite prenagli, ampak si raje vzamite dovolj časa. Najprej zadeve preizkusite in šele nato ukrepajte.

Rakica

V ponedeljek boste razmišljali kot pravi filozof, pri tem pa se boste trudili, da ne bi koga dolgočasili. Radi ste v družbi ljudi, ki vam niso prav nič podobni, ki imajo drugačna mnenja in pogled na svet. Vedno je dobro pogledati na zadeve še z drugega zornega kota. V sredini tedna vas bo zamikala sprememba. Nova oblačila ali mogoče celo kariera? Čez vikend bo bistvenega pomena komunikacija, zato bodite še posebej pazljivi in natančni.

Levinja

V ponedeljek se bo vaša povezava s svetom prekinila, zaradi česar boste nekoliko slabše volje kot ponavadi. Najbolj vas bo motilo dejstvo, da se o svojih tegobah ne morete pogovoriti z določeno osebo. Vse to se bo spremenilo šele okoli srede, ko bodo ostali ponovno zaslišali vaš glas. Pomembno je, da ne prehitevate dogodkov in daste času čas. Od petka dalje si vzamite čas za premislek, čeprav boste izjemno družabni in tudi zaposleni. Na prvo mesto morate vedno postaviti sebe!

Devica

V začetku tedna boste imeli manjše težave zaradi svojega ega, saj se bo v vaši bližini odvijala bitka za moč. Morda je kdaj pa kdaj bolje kakšno bitko izgubiti, kot pa ostati slabe volje in osamljeni. Okoli torka in srede se osredotočite na ostale in kaj imajo o vsem tem povedati. Pozorno prisluhnite. Njihovo mnenje je izjemnega pomena. Ob koncu tedna se boste marsikaj naučili, toda le, če boste ostali odprtih misli in zvesti sami sebi.

Tehtnica

 

Prav blestite pri organiziranju in opravljanju določenih stvari. V začetku tedna boste praktično neustavljivi. Zaradi tega pa obstaja nevarnost, da postanete polni sami sebe, kar lahko odžene nekatere prijatelje. Ohranite trezno glavo in ostanite z obema nogama trdno na tleh. Okoli četrtka in petka se konfliktom praktično ne boste mogli izogniti, toda kljub temu boste zadovoljni. Ključ do vaše sreče je odprta in poštena komunikacija.

Škorpijonka

Ta teden bo obarvan bolj romantično. Čeprav se boste v začetku tedna posvečali financam, bo v ozračju vseeno dišalo po ljubezni. V sredini tedna se boste vrnili v svojo običajno rutino, kjer vas bodo spremljali vzponi in padci. Ohranite svojo voljo in zagotovo boste iz tega prišli kot zmagovalka. Proti koncu tedna se bo romantika nadaljevala, kljub temu pa bo to čas, ko boste imeli največji nadzor nad svojim življenjem. Dobro ga izkoristite!

Strelka

V začetku tedna se boste soočali z manjšimi težavami v družini, toda nič takega, kar niste že kdaj doživeli. V sredini tednu bostr imeli ogromno možnosti za kreativnost. Sedaj je zagotovo pravi čas za iskanje prave rešitve. Pred koncem tedna se bodo zadeve še malce poslabšale, nato pa se bo vse obrnilo na bolje. Čez vikend pa si zapomnite, da je kompromis zelo pomembno sredstvo pri reševanju konfliktov.

Kozoroginja

V ponedeljek boste ena tistih, ki vse takoj razume. Marsikdo se bo lovil in mnogi bodo imeli z razumevanjem precejšne težave. Ta čas izkoristite za razmišljanje o novostih, o nečem, kar bo kolesca v vaših možganih pognalo v gibanje. V sredini tedna boste na nekaj premočno odreagirali. Škoda ni nepopravljiva, toda popravljanje krivice vam bo vzelo veliko časa in truda. Proti koncu tedna se posvetite opravilom, ki ste jih zadnje čase prav zanemarjali.

Vodnarka

Ne glede na to, kako dobra se vam bo zdela neka ideja, sedaj ni pravi čas, da jo uresničite, saj boste imeli veliko možnosti, da se vam ponesreči. Okoli torka in srede boste bolj ustvarjalne volje, toda nikar ne zanemarjajte financ, saj vam bo drugače kaj kmalu žal. Proti koncu tedna se posvetite družini in prijateljem, lahko celo priredite manjše srečanje.

Ribi

Sprejemanje ukazov vas bo v začetku tedna precej zmedlo, še posebej, če bodo ti prihajali od vas samih. Če se vam bo zazdelo, da ste si naložili preveč dela, si vzemite čas in premislite o tem, kaj je trenutno najbolj pomembno. Prišli boste do zanimivih ugotovitev, ki bodo presenetile celo vas same. Če se za nekaj časa oddaljite od dela, vam bo to le koristilo. Do petka boste gotovo ugotovili, kje so vaše prioritete. Čez vikend prisluhnite svojim občutkom in si vzemite čas zase.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj