Ta teden prinaša najbolj eksplozivno kozmično vreme v tem letu, saj se v ponedeljek, 1. avgusta, v Biku sreča Mars (naša gonilna sila) z Uranom (prenova) in Severnim vozlom (ekspanzivna želja).

Del naše karte v znamenju Bika je odvisen od zanesljivosti in doslednosti, vendar smo zaradi tega aspekta željni hitrega napredka in nenadnih sprememb v tem delu našega življenja. Tudi če gre za dobro spremembo, je lahko ta aspekt destabilizirajoč in vzbuja tesnobo.

Na srečo se sladka Venera v Raku v torek, 2. avgusta, podporno poveže z Uranom in Marsom ter nam olajša ta prehod. Karkoli se bo zgodilo ta teden, naj bi razburkalo čoln in nas pretreslo iz rutine. Merkur se v četrtek premakne v praktično Devico – to je položaj, ki ga najdemo v kartah besednih mojstrov, kot so Freddie Mercury, Tori Amos in Leonard Bernstein, kar nam daje velike komunikacijske sposobnosti. Globoko vdihnite in se prepustite toku.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Leva: Jennifer Lopez, Rose Byrne, Sandra Bullock, Helen Mirren, Mick Jagger, Arnold Schwarzenegger, Laurence Fishburne, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Hilary Swank, Jason Momoa, Tom Brady, Barack Obama, Meghan Markle, Charlize Theron, Antonio Banderas, Chris Hemsworth, Mila Kunis, Halle Berry, Steve Martin, Jennifer Lawrence, Debra Messing, Ben Affleck, Steve Carell, Angela Bassett, Madonna, Robert de Niro, Matthew Perry, John Stamos, Amy Adams, Demi Lovato.

Ovnica

Ta teden prinaša velike pretrese na področju vaših prihodkov, sredstev in premoženja. Morda boste dobili nenadno povišico ali znižanje plače – ali pa se boste v naglici odločili, da zmanjšate svojo običajno maksimalistično garderobo. Čeprav je izjemno stresno biti v toku, greste skozi to zdaj, da boste lahko svoje življenje spet napolnili s stvarmi, ki vas osrečujejo. Globoko čiščenje delovnega ali bivalnega prostora je blagodejno zdravilo za ta nemirni čas.

Sporočilo tedna: Pustite to iti.

Bikica

Ta teden se začenja destabilizacijsko, saj boste dosegli številne hkratne preboje glede svoje identitete, podobe in skrbi zase. Čeprav to ni nič novega – že mesece, če ne celo leta, ste v nenehnem stanju spreminjanja – ste ta teden končno na mestu, na katerem vam je postalo vseeno, kaj si kdo misli o vas. Če se počutite neurejeno, vas pomiri nekaj tako preprostega, kot je dolg sprehod in kapučino iz vaše najljubše kavarne.

Sporočilo za tedna: Sem, kar sem!

Dvojčici

Ta teden se vam zdi, da je nekaj narobe, vendar ne morete ugotoviti, za kaj gre. Naj bo to vaja v opuščanju stvari, ki jih ne morete nadzorovati. Dobra novica je, da vaš vladajoči planet Merkur v četrtek vstopi v svoje drugo domače znamenje, Devico, kar bo spodbudilo vašo komunikacijo, izražanje in kariero. Preden prevzamete večjo odgovornost, se prepričajte o vseh podrobnostih.

Sporočilo tedna: Spustim, česar ne morem nadzorovati.

Rakica

Tema tega tedna je “pazite, kaj si želite, saj se vam bodo sanje, za katere ste mislili, da so popolnoma nedosegljive, uresničile”. Čudovito je, da se počutite opažene in podprte, vendar ves pritisk, da morate delovati, sili vaš živčni sistem v pretirano napetost. Preden se usedete in odgovorite na vsa zaskrbljujoča elektronska sporočila, si privoščite kopel ali si naredite masko za obraz. Pomiritev samega sebe je prav tako pomembna kot “napredovanje”.

Sporočilo tedna: To počnem zase.

Levinja

Ta teden prinaša prelomni trenutek za hitre spremembe, ki ste jih v zadnjih nekaj letih doživeli na področju kariere, javne podobe in odgovornosti. Ne glede na to, ali boste napredovali, odpoklicali šefa ali odpustili sprehajalca psov – sprejeti je treba hitro odločitev, zaradi katere se boste počutili nekoliko destabilizirani. Če se počutite na trnih, dajte telefon na “ne moti” in si vzemite nekaj časa za pisanje dnevnika, meditacijo ali dobesedno za nič.

Sporočilo tedna: Nisem vsota svoje produktivnosti.

Devica

Ne da bi bilo dramatično, toda ta teden se lahko za vas, Device, zgodi duhovno prebujenje. Konjunkcija Marsa (akcija), Urana (inovacije) in Severnega vozla (nebrzdana rast) v ponedeljek pade v vaš sektor potovanj, izobraževanja in duhovnosti. Prav zdaj se učite, rastete in razširjate svoj um. Nato v četrtek vaš vladajoči planet Merkur vstopi v vaše znamenje, kar vam omogoča veliko miselno jasnost in artikulacijo. Vse, kar opazujete, si obvezno zapišite.

Sporočilo tedna: Pripravljen sem se učiti!

Tehtnica

 

Čas je, da razbijete nekaj prekletstev, Tehtnica! Ker se v ponedeljek akcijski planet Mars pridruži šokantnemu Uranu in nereguliranemu Severnemu vozlu, se počutite pripravljeni znebiti prtljage in bremen, ki so vam preprečevala, da bi živeli svoje najboljše življenje. Ta tranzit lahko prinese tudi nepričakovane priložnosti za posojila, svobodne poklice ali pokroviteljstvo, ki podpira nekatere od vaših večjih poklicnih ciljev. Izpostavite svoje potrebe!

Sporočilo tedna: Spustim, kar mi ne služi več.

Škorpijonka

V vaših najbližjih odnosih se obetajo velike spremembe hkrati s prebojem nečesa, na čemer ste delali vse leto. Morda so imeli že ves čas nekaj opraviti drug z drugim. Čeprav običajno skrbno izbirate soočenja, se lahko v ponedeljek od nikoder pojavi prepir ali katarzično srčno srečanje. Da bi pomirili svoj živčni sistem po tem, ko boste vse skupaj izpustili iz sebe, pobegnite v tuji film, naredite serijo tarota ali se zatopite v fantazijo in načrtujte svoje naslednje počitnice.

Sporočilo tedna: Izbiram samega sebe.

Strelka

Ta teden bo opredeljen z nekaterimi pretresi v vašem delovnem procesu ali vsakodnevni rutini. Čeprav ste večino letošnjega leta (in bodimo realni, tudi zadnjih nekaj let) preživeli sredi številnih sprememb v zvezi z vašo službo, fitnes programom ali zdravstvenimi navadami, je to, kar se zgodi v ponedeljek, trenutek preloma. Upajmo, da vam bo ta premik dal več prostora za romantiko, preživljanje časa z otroki ali dajanje prednosti hobijem. Ni več sprejemljivo, da je vaše življenje samo delo in nič zabave.

Sporočilo tedna: Delam tisto, kar me izpolnjuje.

Kozoroginja

Čestitke, Kozorog, rodil se vam bo (dobesedni ali metaforični) otrok! Ne glede na to, ali ste končno noseči ali pa ste se šele pripravljeni poglobiti v umetniški proces, je to prelomnica za vas, ki si prizadevate za stvari, ki jih želite početi, namesto da bi šli po poti vseh drugih. Čeprav je vznemirljivo, da dobite vse, kar ste si želeli, je to lahko tudi stresno. Poskrbite, da si boste vzeli čas za so-regulatorje s partnerjem ali preživeli kakovosten čas s svojo najboljšo prijateljico, da boste pomirili svoj živčni sistem.

Sporočilo za tedna: Lahko imam vse!

Vodnarka

Ta teden vas na domačem področju čakajo nenadne in hitre spremembe, saj se v ponedeljek Mars (akcija) sreča z Uranom (inovacije) in Severnim vozlom (nebrzdana ekspanzija). Že od leta 2018 ste v procesu velikih premikov v svojem domu in družinskem življenju, vendar je to prelomni trenutek, kar zadeva gojenje vašega edinstvenega zasebnega prostora. Velike spremembe so nepregledne, zato boste morda želeli porabiti čas za urejanje, temeljito čiščenje ali opravke, da boste mirni sredi viharja.

Sporočilo za tedna: Zaslužim si svoj poseben prostor.

Ribi

Ribe, v tem tednu vas čakajo velike spremembe v vaši soseski, na področju komunikacij ali celo na poti na delo! Vse leto ste se učili, da je edina stalnica, na katero se lahko zanesete, sprememba, in to je prelomni trenutek za reorganizacijo vaše rutine. Četrtega se Merkur premakne v vaš partnerski sektor, kar pomeni ugodnih nekaj tednov za povezovanje s tistimi, ki vas resnično vidijo – romantično ali kako drugače. Zakaj se ne bi izpostavili?

Sporočilo za tedna: Kamorkoli grem, tam vplivam.

PREBERITE TUDI: Nekaj dobrih in manj dobrih lastnosti ljudi, ki so rojeni v znamenju Strelca

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj