Vsako horoskopsko znamenje je rojeno enem izmed 4-ih elementov: ogenj, zrak, zemlja ali voda. Vsak element pa znamenjem doda različne lastnosti. In katera znamenja imajo najmočnejšo intuicijo? To so znamenja, katerih element je voda. Rak, škorpijon in ribe so znamenja, ki začutijo slabe novice, še preden pridejo do njih.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop


Raki čutijo skoraj preveč

Ja, raki so občutljiva znamenja, in to z razlogom. To je prvo vodno znamenje v zodiaku, zato je njihova čustvenost izjemno posebna. Ker jim vlada luna, njihovo razpoloženje niha. Rak je neverjetno dovzeten za svoje okolje – kaj šele za čustva drugih ljudi. Slabe novice začutijo, še preden jim jih kdo pove, saj je to znamenje, ki je zelo dojemljivo za bolečine in čustva drugih ljudi.

Škorpijoni stvari enostavno vedo

Škorpijoni, ste sploh presenečeni, da spadate v skupino znamenj z najmočnejšo intuicijo? Dobro veste namreč, da imate dobro razvit 6. čut. Ste ‘otrok podzemlja’ in nihče vas ne more prinesti naokoli. Čeprav ste morda tišji, to ne pomeni, da se ne zavedate svoje okolice – prav nasprotno – še predobro se je zavedate. Radi pod površjem opazujete in iščete skrite resnice, zaradi česar se vas morda kdo celo boji. Priznajte, to vam celo godi.

Ribe čutijo energije

Intuicija je eno, biti rojen v znamenju ribe, pa pomeni še več intuicije. Magične in zasanjane ribice čutijo veliko. Dovzetne so za energije, saj jim vlada Neptun, zaradi česar imajo ribice izvrstno domišljijo, so zasanjane in že podzavestno čutijo veliko. Njihovo tretje oko je široko odprto, zato so dovzetni za mnogo stvari, čeprav vsi mislijo, da so zaprti v svojem svetu.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu škorpijon?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj