Še zlasti pa smo neučakani, ko se odločimo, da bomo shujšali. Kakšni tedni ali celo meseci?! Rezultate želimo takoj.

Žal je tako, da je edini način za zelo hitro hujšanje skoraj nič hrane ali postenje. Problem takega načina je, da večina tako strogega režima ne zdrži, zato že po nekaj dneh do najkasneje nekaj tednih popusti. Takrat se ne le vrne na stara pota, temveč ima zaradi sestradanosti telo še toliko večjo željo po več in bolj nezdravi hrani. Rezultat tovrstnega 'hujšanja' je tako imenovani jo-jo efekt, ko se vsi izgubljeni kilogrami (in še kakšen dodatni) vrnejo nazaj.

A dejstvo je, da je hujšanje vse prej kot enostavno – če bi bilo, nihče ne bi bil predebel. Zato si lahko pomagamo s prehranskimi dopolnili, ki pospešijo hujšanje, da cilj dosežemo lažje in hitreje – vsekakor pa ne obupamo, preden dosežemo želeno težo in postavo. Ena izmed teh snovi je Svetol®.

Znanost in raziskave za sestavino Svetol®

Kar 9 znanstvenih raziskav je bilo objavljenih o Svetol®-u, ki so dokazale pozitivne vplive na hujšanje.

 1. 10 % zmanjšanje ITM.
  Klinične študije so pokazale, da so tisti, ki so jemali prehransko dopolnilo, ki vsebuje Svetol®, v 2 mesecih izgubili kar 5,7% telesne mase in znižali ITM za 10 odstotkov.

   
 2. Regulira glukozo v krvi.
  Študija je pokazala, da ima Svetol® vpliv tudi na količino sladkorja v krvi. In sicer uravnava preveliko količino glukoze.

   
 3. Pospešuje kurjenje maščob.
  Raziskava je pokazala, da Svetol® pospešuje porabo maščob na telesu – razmerje med mišičnim in maščobnim tkivom se je tistim, ki so jemali prehransko dopolnilo Zelena kava s Svetol®-om izboljšalo za 4 %. Svetol® deluje tako, da vpliva na to, da dejansko izgubljamo maščobo in ne vode ali dragocene mišične mase! Mišična masa je namreč tista, ki porablja kalorije, zato več mišic kot imamo, hitreje bomo hujšali.

Popolnoma naraven, brez negativnih stranskih učinkov in brez tresenja

Svetol® vam bo prinesel rezultate na zdrav in neškodljiv način, brez jo-jo diet, stradanja in vrnjenih kilogramov. Pa ne le to – je popolnoma naraven in ne vsebuje zdravju škodljivih kemikalij. Milijoni ljudi po svetu so že uspešno shujšali s pomočjo Svetol®-a.

 • Svetol® je popolnoma naraven rastlinski koncentrat z dobro raziskanimi, preverjenimi in kontroliranimi učinki.
 • Svetol® nima nobenih znanih negativnih stranskih učinkov.
 • Svetol® vsebuje manj kofeina kot četrt skodelice kave.

Svetol® za hujšanje

Svetol® je vaš naravni partner, ki vam bo pomagal, da boste shujšali lažje in hitreje. Če boste k urejeni in zdravi prehrani dodali še Svetol®, bodo kilogrami hitreje kopneli, če pa se boste začeli še redno gibati, pa še toliko hitreje!

Kako vam lahko Svetol® na naraven način pomaga shujšati?

V kliničnih raziskavah so pacienti, ki so jemali prehransko dopolnilo s Svetol®-om, shujšali kar 5 kilogramov, medtem ko so pacienti, ki so bili zgolj na dieti in jemali placebo, shujšali le 2,4 kilograme.

Kaj stranke želijo in pričakujejo od prehranskih dopolnil za pomoč pri hujšanju?

Nedavno opravljena študija v ZDA je pokazala, da večina Američanov, ki želi shujšati, od prehranskih dopolnil za hujšanje pričakuje naslednje:

 • klinično preizkušene sestavine, ki dejansko delujejo.
 • naravne sestavine
 • sestavine brez škodljivih stranskih učinkov
 • varne sestavine

Svetol® za čvrstejše telo

Poskrbite, da boste od svoje vadbe odnesli več in porabili več kalorij! Svetol® pospešuje porabo maščob in pri hujšanju se želimo znebiti odvečne telesne maščobe, ne vode in mišic.

 

Strokovnjak Chris Kilham, medicinehunter.com

"Svetol® je unikaten ekstrakt zelene kave, katerega učinkovitost pri hujšanju podpira vrsta kliničnih raziskav."

Ali ste vedeli?

Absorpcija je zelo pomembna! Unikatni profil Svetol® klorogenske kisline je bil potrjen v kliničnih raziskavah, da ga telo zelo dobro absorbira in kot tak lahko tudi zelo dobro učinkuje. Ko torej zaužijete prehransko dopolnilo z izjemno učinkovino Svetol®, začne dejansko učinkovati!

Svetol® vam lahko pomaga

Svetol® vpliva tudi na krvni sladkor in metabolizem maščob, katerih pozitivni učinki na hujšanje so bili dokazani v kliničnih študijah: udeleženci, ki so jemali prehransko dopolnilo Svetol®, so shujšali in izgubili odvečno telesno maščobo.

Kako Svetol® deluje?

Svetol® za zdravo življenje

Shujšajte, obvladajte svojo telesno težo in ohranite svoje dragoceno zdravje! Svetol® vam lahko pomaga.

Zdravje ni naključje – je rezultat zdravega načina življenja, ki vključuje:

 1. zdravo prehrano;
 2. redno gibanje;
 3. zdravo telesno težo.

Ali ste vedeli?

Glukoza ali sladkor v krvi skrbi za to, da preko krvi celicam vašega telesa dovaja energijo. A če je sladkorja v krvi preveč, to vodi v vrsto težav, me drugim debelost, metabolni sindrom, bolezni srca in ožilja in sladkorno bolezen. Zato je zelo pomembno, da se prehranjujete zdravo in skrbite za redno vadbo.

Kako vam Svetol® lahko pomaga?

Klorogenska kislina, ki jo vsebuje Svetol®, regulira količino glukoze v krvi. Klorogenska kislina zavira glukozo-6-fosfatazo, encim, ki igra ključno vlogo pri uravnavanju glukoze v krvi.

Svetol® je varen in učinkovit

Svetol® proizvajajo po načelih stroge farmacevtske proizvodnje in dobre poslovne prakse v strogo nadziranih obratih v ZDA in Franciji. Svetol® vam prinaša najboljše koristi kave, kar doseže na naslednji način:

 • Proizvodnja v strogo nadzorovanih obratih po načelih dobre proizvodne prakse.
 • Stroga kontrola celotne proizvodnje Svetol®-a od osnovne sestavine do ekstrakcije.
 • Uporaba posebne napredne tehnologije, ki zagotavlja konsistentno kakovost.

Certifikati

Svetol® sledi najstrožjim in najbolj zahtevnim standardom za kakovost in varnost prehrane. Svetol® je pridobljen iz kakovostnih kavnih zrn in ni produkt gensko spremenjenih organizmov. Ima certifikata Kosher in Halal.

Kje ga dobiti?

Svetol® je izjemno učinkovita klorogenska kislina, ki se nahaja le v najbolj kakovostnih prehranskih dopolnilih z zeleno kavo. V Sloveniji je na voljo ekskluzivno v spletni trgovini Vitalia.si v izdelku priznanega britanskega proizvajalca Natures Aid Zelena kava s Svetol-om.PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj