… prepričani, da ste že slišali za slavno Babo Vango.

Vangeliya Pandeva Gushterova, alias Baba Vanga, je ena najbolj znanih mistikov, ki naj bi pravilno napovedala veliko nedavnih dogodkov. Ženska, ki je bila slepa, je napovedovala dogodke za prihodnja leta in nekatere napovedi so takšne, da vas bo kar zmrazilo po hrbtu.

Zdaj, ko se bliža leto 2023, je čas, da razkrijemo, kaj je napovedala. Upoštevajte, da te napovedi nikakor niso vesele. Pravzaprav vas lahko zelo prestrašijo.

Možnost tretje svetovne vojne

Zaradi nedavnih dogodkov se ta scenarij zdi zelo verjeten. Baba Vanga je napovedala, da naj bi velik narod uporabil biološko orožje.

Sončni “cunami”

Za 2023 je napovedala sončno nevihto ali sončni cunami, ki bi močno poškodoval magnetni ščit planeta.

Napad nezemljanov

Glede na poročila je bila naslednja njena napoved, da bo prišlo do napada nezemljanov. To se bo zgodilo, ko bo ves svet prekrila odeja teme, kar bo povzročilo smrt milijonov ljudi.

Jedrska eksplozija v Aziji

Druga napoved je omenila, da bo v Aziji prišlo do jedrske eksplozije, ki bo sprostila strupene oblake, ti bodo prekrili azijsko celino, zaradi česar bodo številne države prizadele resne bolezni.

Ljudje se rodijo v laboratorijih

Omenila je tudi, kako se bodo ljudje rodili v laboratorijih. To pomeni, da bodo odločene najmanjše podrobnosti, vključno z barvo kože in vsakim posameznim fizičnim vidikom. V bistvu bo proces poroda popolnoma nadzorovan.

Vanga, rojena leta 1911, je skrivnostno izgubila vid pri 12 letih med močno nevihto. Teorije pravijo, da jo je tornado, ki jo je dvignil, vrgel na tla, jo pustil zaslepljeno s prahom in ji podelil moč, da vidi prihodnost. Vanga je za seboj pustila napovedi, ki trajajo do leta 5079. Verjela je, da bo do tega leta konec sveta. Pri svojih napovedih naj bi imela 85-odstotno stopnjo uspešnosti.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 31. oktober do 6. november 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj