… če jih nekdo poskuša premagati. Takšni ljudje so zelo egoistični in sovražijo umik, tudi če vedo, da je to njihova krivda. Lahko je zelo boleče, če se prepirate s takšnimi ljudmi. Tukaj so znaki zodiaka, s katerimi se ne bi smeli prepirati, ker ne boste dosegli nič.

Oven

Imajo zelo kratek temperament in ne bodo nehali vpiti na nekoga, če so zelo jezni. Priporočljivo je, da se izogibate prepiru z ovnom, ker vas bo izmučil. Dajte nekaj prostora temu horoskopskemu znamenju.

Bik

Ko se soočijo s težko situacijo, postanejo izjemno obrambni. Nihče jim ne more nekaj očitati, ker bo bik odgovoril z bolj žaljivimi komentarji. Postanejo jezni, ko stvari ne gredo po njihovih načrtih.

Tehtnica

Ne bodo vpili ali agresivno kričali na vas, ampak vam bodo odgovorili vsakič, ko jih boste spomnili na pretekle prepire. Imajo navado vzeti preteklost in jo prinesti v sedanjost.

Strelec

Podobno kot pri tehtnicah tudi strelci ne bodo kričali na vas, ampak se bodo zatekali k drugim metodam, da bi se vi počutili slabo. Udarili vas bodo na najšibkejše mesto in vas čustveno zlomili. Zato se je treba izogibati prepiru s strelcem.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 14. do 20. marec 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj