… s svojo žarečo, eterično svetlobo, lahko dobesedno “občutite” njeno moč in če ste eno od horoskopskih znamenj, na katere polna luna najbolj vpliva tokrat, obstaja velika verjetnost, da vas bo izkušnja na nek način spremenila!

Bik

Kaj hočete doseči, bik? Po čem želite biti znani? Polna luna v vodnarju prinaša moč na področje kariere in ugleda ter osvetljuje vaš družbeni položaj. Morda ponovno razmišljate o svojih poklicnih ciljih in ugotavljate, da nekaj ne deluje. Obrniti ladjo, ko je zašla s smeri, ni nikoli enostavno, vendar je bolje kot nadaljevati v napačno smer. Imate toliko možnosti, da s svojo kariero naredite nekaj neverjetnega, še posebej, če začnete zdaj! Pot pred vami je prepredena z ovirami, izzivi in ​​pravimi razočaranji, a če niste pripravljeni prestati viharja, kako boste drugače lahko dokazali, kako zelo si to zaslužite?

Lev

Vaš sončni povratek je v teku, kar vas opominja, da ste samozavestni in verjamete v svojo sposobnost, da postanete boljši človek. Vendar pa polna luna v vodnarju usmerja pozornost na vaše odnose. Ta lunarni dogodek, ki poteka na področju zaveznikov, sovražnikov, partnerjev in poslovnih partnerjev, vas sili, da prepoznate, kaj deluje in kaj ne deluje, ko gre za dinamiko vašega odnosa. Če je temelj razmerja šibak in nezanesljiv, je lahko ta polna luna kaplja, ki zlomi hrbet. Če pa sta s partnerjem pripravljena prevzeti odgovornost in se srečati na sredini, bosta ob tej polni luni spoznala, kako močna je vajina zveza.

Škorpijon

Tako trdo ste delali, da bi pridobili večji vpliv v svoji karieri in se še bolj pognali k uspehu. Vendar pa zmaga v igri ni najpomembnejša stvar v vašem življenju, še posebej, če se pod pretvezo deloholika izogibate težavam v zasebnem življenju. Polna luna v vodnarju se osredotoča na družino in želi, da razumete, da niste imeli nadzora nad tem, od kod prihajate ali s kom ste povezani. In čeprav se doma morda počutite obremenjene s pritiskom, imate moč, da si ustvarite svojo predstavo o domu, ne glede na to, kje je. Če niste zadovoljni s svojim naslovom ali se s starši ne razumete, vas bo ta polna luna spodbudila, da začnete razmišljati o drugih rešitvah.

Vodnar

Ta polna luna je namenjena vam, vodnar. Ste zvezda, čeprav ne marate soja žarometov! Ker ta polna luna osvetljuje vaš jaz, vas bo spodbudila, da se zazrete globoko v svoj odsev in natančno pogledate osebo, kakršna postajate. Samo zato, ker ste v preteklosti delali napake, še ne pomeni, da ste ista oseba, kot ste bili prej. Dovolite tej polni luni, da vam pokaže vse načine, na katere ste rasli. Pripravite se na vrhunec svojega življenja, saj je polna luna vedno trenutek spremembe in dopolnitve. Za seboj puščate starega sebe in spoznavate novega.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 8. do 14. avgust 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj