25. oktobra ste verjetno začutili val sprememb in razvneli čustva, ki so se razširila, ko sta se na nebu pojavila sončni mrk in mlaj v znamenju škorpijona. Z dogodkom se je začela druga sezona mrkov v letu 2022.

Zdaj bosta svoja nasprotnika, polna luna in popolni lunin mrk, povedala svoje. V torek, 8. novembra, se bodo stvari osredotočale na odnose, varnost, imetje in vrednote. Ker je luna v interakciji s kopico planetov – najbližje uporniškemu Uranu – so nenavadni preobrati neizogibni.

Polna krvava luna in lunin mrk v biku sta priložnost, da spremenite svoje življenje

Polne lune – ki se zgodijo, ko se samozavestno sonce zoperstavi luni, ki išče varnost – so vrhunske točke, ko pogosto dosežemo ciljno črto ali ugotovimo, da je določen odnos ali podvig potekel. Z drugimi besedami, gre za konce, ki se morajo zgoditi, da naredimo prostor za začetke, ki so nedvomno polni upanja.

In ko polno luno spremlja lunin mrk – kar se zgodi, ko se Zemlja znajde med Soncem in luno ter meče senco na luno – se čustva povzdignejo do neskončne meje. Energija trenutka je pogosto neverjetno intenzivna, morda celo premočna. Vsi ti elementi polne lune in luninega mrka se združijo, da spodbudijo preobrazbo.

Ker ta dogodek pade v znamenje Bika, je lahko vaša pripravljenost, da sprejmete neznano, nekoliko omejena. Konec koncev, znaku vlada Venera, planet užitka in vrednot, bik enači domačnost z udobjem, lepoto in mirom.

Mrki na splošno povzročijo pretrese in celo krize, ki služijo kot prepotrebno odpiranje oči. In čeprav so ti klici za prebujanje v tem trenutku zagotovo neprijetni, so običajno tudi priložnosti, da se končno premaknete v še bolj izpolnjujočo smer.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj