… in izjemnih odtenkih, ki polepšajo prav vsako žensko. Kljub svojemu uspehu in priljubljenosti po svetu ter dejstvu, da zadnja leta zvezdnice vse pogosteje izpodrinjajo manekenke, je Bobbi Brown za svoje kolekcije vedno najemala ne preveč znanje manekenske obraze.

katie_holmes_bobbi_brown

Zato je tokratno presenečenje toliko večje, saj je Bobbi brown v sporočilu za javnost naznanila, da bo ameriška igralka Katie Holems, ki je bolj kot po svojih vlogah znana po tem, da je bila poročena s Tomom Cruise-om, postala novi obraz znamke.

Katie bo tako prvič predstavljala kozmetiko Bobbi Brown spomladi naslednje leto. Brown in Holmes pa bosta sodelovali tudi pri stvaritvi skupne kolekcije ličil. V videu spodaj pa si lahko ogledate Katiejino izpoved o pripadnosti znamki Bobbi Brown, o njenih lepotnih ikonah in izdelkih, brez katerih preprosto ne more.

"Katie Holmes uteleša sodobno 'Bobbi žensko' … nanjo gledam kot na sodobno Ali McGraw, ki sem jo vedno občudovala,'' je v izjavi povedala Bobbi Brown. "Katie je klasična naravna lepotica, poslovna ženska in mati. Ko sem jo spoznala, sem takoj pomislila, da je naravna izbira za mojo znamko in občutila takojšnji občutek povezanosti z njo, saj imava veliko skupnega.''

Katie pa je o Bobbi in njeni kozmetiki povedala: "Bobbi je izjemna in kozmetika Bobbi Brown je tista, h kateri se ženske vedno znova vračamo, saj je lahko dosegljiva in nas zares polepša. Včasih je to le šminka ali rdečilo, ki ti da občutek, da lahko storiš in dosežeš vse, kar moraš. Make up ima svojo moč in presrečna sem, da bom lahko sodelovala s to znamko."

Bobbi Brown pa je poskrbela tudi za make up manekenk na prvi modni reviji Katie Holmes na newyorškem tednu mode.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj