… kakšna je njegova idealna garderoba. Nogometni in modni zvezdnik je namreč po več nadvse uspešnih sodelovanjih s švedsko modno hišo H&M pripravil še eno kolekcijo, ki pa tokrat ne bo vključevala le spodnjega perila, temveč tudi postala oblačila. Tokrat se sicer ne bo lotil modnega oblikovanja, saj bo le izbral svoje najljubše kose iz obstoječe kolekcije H&M, v katerih pa bo seveda tudi sam poziral.

Fotografije je posnel režiser firma Bal smrti, Marc Forster. V zvezi s sodelovanjem pa je David povedal: "Navdušen sem, da bom nadaljeval in celo razširil svoje sodelovanje s H&M z izbiro najljubših kosov iz spomladanske kolekcije Modern Essentials. Vsak kos je klasika nove garderobe, ki bo osvežila spomladansko garderobo vsakega moškega z izjemnim slogom. Marc Forster je eden mojih najljubših režiserjev – komaj čakam, da izide nova moška kolekcija H&M."

Navdušenje pa gre tudi v obratni smeri, saj je o Davidu povedal: "Večina nas je seznanjena z Davidovim izjemnim smislom za slog, a njegov neverjetni dar za slikovito opisovanje zgodb je tisto, kar me je presenetilo med snemanjem kampanje. Na njem H&M oblačila niso videti dobro, videti so izvrstno!"
Kolekcija se bo imenovala Modern Essentials Selected by David Beckham in bo na voljo od 5. marca dalje, prav tako pa tudi njegova kolekcija spodnjega perila Bodywear.

Spodaj pa si lahko ogledate video, kako je snemanje potekalo v zakulisju:

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj