… igralskih vod: "Zavzela bom bolj sedež izza kamere … imela sem čudovito kariero in prepričana sem, da bom posnela še nekaj filmov, a sem vesela, da sem lahko bolj selektivna in se zabavam ob vlogah, kakršna je bila Maleficent. A rada bi se osredotočila bolj na pisanje in režiranje, predvsem pa na svoje dobrodelne aktivnosti."

Ko je govorila o svojih najbolj slavnih vlogah, je povedala, da je najljubša vloga njenih otrok v filmu Mr and Mrs Smith: "Najstarejši so pred kratkim videli ta film in videti je bilo, da je bil nekaj najbolj smešnega, kar so kdaj videli. Gledanje svojih staršev, ki se prepirata in borita drug proti drugemu, je ena čudna otroška fantazija."

Za Maleficent pa je povedala, da bo celo družino peljala, da bodo videli novo verzijo klasične praviljice ter da so njeni otroci že videli predogled filma: "Moji otroci obožujejo moj glas v filmu, zato jim ga moram doma vedno oponašati. Mislim, da je ta vloga res izvlekla otroka iz mene." Njena soigralka v filmu, mlada Elle Fanning, ki je bila zelo vznemirjena, ko je spoznala Angelino, pa je še dodala: "Mislim, da nobena druga igralka ne bi mogla igrati vloge Maleficent. V trenutku, ko je postala resničnost, je ime izginilo in bila je le Angelina – objela me je in dejala 'tako se bova zabavali ob tem snemanju'."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj