… za postavljanje namer in začetek novih projektov. Tokratna lunacija prinaša nenadne spremembe, nenadne zaključke in pretirana čustva. Škorpijon je intenzivno vodno znamenje, ki se ukvarja predvsem s strastjo in čutnostjo, tako da, če ste eden redkih, na katere ta lunacija najbolj vpliva, pričakujte, da bodo kakršna koli razkritja, ki vam bodo zdaj padla na pot, na področju intimnosti, partnerstva ali čustev, resnično globoka.

Bik

Pazite na neravnine v svojih odnosih, bik. Ta mlaj morda ne bo nujno prinesel konca, vendar se osredotoča na spremembe in čustvena razodetja, ki zmotijo ​​udobje v vaših odnosih. Zaupajte, da je to, kar se dogaja, z razlogom.

Lev

Ta luna vzbuja nekaj sentimentalnih občutkov, lev. Nenadni premiki zamajejo vaše temelje in vas spodbudijo k razmisleku o tem, kaj potrebujete, da se počutite varne. Ne bojte se pokazati svoje ranljive strani in se oprite na svojo družino.

Škorpijon

Mlaj v vašem domačem znamenju se lahko zdi kot popolna kriza identitete. To je obdobje sprostitve – pripravite se, da se poslovite od zamer, tegob in bremen. Tisti zadržani občutki, ki ste jih nosili, bodo videli luč, zato naj vas ne bo strah spustiti vajeti, da bi se spremenili v to, kar želite biti.

Vodnar

Pripravite se, da se boste počutili nekoliko ranljivega. Mlaj pomeša stvari v vašem javnem življenju – zlasti delo in vaš ugled – zaradi česar se trudite najti ravnovesje, medtem ko vsi drugi gledajo. Pravi čas je, da se ustavite, razmislite o tem, kaj si resnično želite, in se soočite s svojimi občutki.

Tedenski horoskop: 24. do 30. oktober 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj