Deli

Ovnica

V začetku tedna imejte odprte oči, saj lahko drugače storite nekaj, kar boste kasneje obžalovali. Okoli srede in četrtka boste končno dobili več informacij, če boste pred tem izrazili svoja čustva. S tem se bo zadeva zaključila. Vikend bi morali za spremembo preživeti z družino in prijatelji, čeprav se pojavljajo nekakšni zapleti. Navezanost je pomembna, zato se zanjo potrudite!

Bikica

V začetku tedna se vam lahko hitro zgodi, da boste govorili neumnosti, zato se ustavite in premislite o čem govorite. V torek in sredo se pripravite na nove izzive, ker boste imeli opravka z določenimi ljudmi, ki vam ne ustrezajo. Od četrtka do sobote pa bo situacija ravno obratna. Na svet boste pogledali z druge perspektive in ugotovili, da je pravzaprav čudovit.

Dvojčici

V ponedeljek in torek boste imeli nekoliko težav s komunikacijo. Osredotočite se na čustva in vtise, saj boste tako lažje pridobili nove ideje. V sredini tedna se posvetite zanimivi skrivnosti, ki vas bo popolnoma osupnila. Tudi če nikoli ne izveste odgovora, vam malce preiskovanja ne bo škodilo. V petek se bodo pojavile težave v zvezi z delom, ki vam bodo sledile čez cel vikend.

Rakica

V začetku tedna boste polni romantične energije, zato si vzemite čas za svojega dragega ali pa poskrbite, da boste na voljo v vsakem trenutku. V sredo ali četrtek se boste spet postavili na trdna tla in znašli se boste iz oči v oči z dolgočasnimi, s službo povezanimi problemi. Rešite jih in pojdite naprej. Čez vikend se lahko soočite s kakšnim paradoksom, zato ohranite trezno glavo.

Levinja

V ponedeljek boste želeli izuriti svoje možgane, toda pazite, da se ne boste preveč utrudili. V sredini tedna boste izjemno družabni, kar bo vodilo v obilico zabave in druženja s prijatelji. Spodobi se, da priredite zabavo ali pa vsaj večerjo za tiste, ki so vam najbližje. Čez vikend ne boste točno prepričani, kaj se z vami dogaja, saj se boste počutili, kot da živite življenje nekoga drugega.

Devica

V začetku tedna se prepričajte, da sledite svoje urniku, četudi bo ta zelo naporen. Energije vam ne bo primanjkovalo, zato ne skrbite, da boste preutrujeni. okoli srede in četrtka vam bodo prijatelji in družina bolj pomembni kot običajno! Povejte jim kaj vam pomenijo in jih vključite v svoje življenje. Čez vikend boste lahko na svojo stran pridobili kogarkoli boste hoteli.

Tehtnica

V ponedeljek in torek se izogibajte tveganjem, saj vam ne kaže ravno dobro. To pa ne pomeni, da ne boste imeli sreče, le prepričajte se o svojih odločitvah in vse se bo dobro izteklo. Svojo energijo uporabite za odkrivanje novih glasbenih skupin ali restavracij. Čez vikend se bo vse vrtelo okoli drugih, zato bodite previdni in ne silite v ospredje. Kmalu se boste vrnili na svoje pravo mesto!

Škorpijonka

Teden se bo pričel s pogovarjanjem o novih idejah, ki so se ljudem porodile čez vikend, toda če želite, da vas ljudje slišijo, boste morali vi voditi pogovor. V sredo in četrtek ne pričakujte napredka in čeprav vas lahko to nekoliko razburi, ne skrbite. Čez vikend se osredotočite na vašo prihodnost in bodite družbeno aktivni. V tem trenutku je pomembno, da ste odprti za spremembe.

Strelka

V ponedeljek in torek bo v vaših mislih predvsem delo in česarkoli se boste lotili, vam bo šlo odlično od rok! Potrudite se in uspeh je zagotovljen. v sredini tedna boste izjemno družbeno aktivni, zato se udeležite kakšne zabave ali preprostega srečanja s prijatelji. Vaši načrti za vikend se bodo zagotovo uresničili, prav tako pa se lahko veselite novih pustolovščin, ki ležijo pred vami.

Kozoroginja

V začetku tedna boste še posebej pozorni, zato se poskusite osredotočiti na problem, ki vas teži že dalj časa. Morda se boste domislili nekaj novega. Sodeč po zvezdah je trenutek ravno pravi. V petek boste prejeli novo pošiljko energije, ki jo s pridom izkoristite. Lahko se osredotočite na romantične zadeve ali pa kakšne druge osebne zadeve, ki niso kakšne bi morale biti.

Vodnarka

Čeprav vam nihče direktno ne ukazuje ali vam kaj prepoveduje, to ne pomeni, da lahko počnete, kar si želite. Lahko dobite nekaj tega kar si želite, vendar ne vse. V sredini tedna boste v središču pozornosti, kar se bo izkazalo za izjemno pozitivno. Ljudje vas bodo končno začeli ceniti. Nakupovanje čez vikend se sliši kot dobra ideja, toda prepričajte se, da si lahko določene stvari resnično privoščite.

Ribi

Začetek tedna bo poln zanimivih diskusij, saj boste vsi polni idej in zabave. Nikomur ne pustite, da bi ostal v ozadju! Okoli srede in četrtka vam bodo nekoliko težav povzročili fizični objekti v vaši lasti, toda zgodilo se ne bo nič dramatičnega. Ponavadi ste bolj zaprti in se ne sprostite z lahkoto, toda čez vikend je čas, da storite ravno to! Preizkusite nove ideje in pojdite v akcijo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here