Deli

Ovnica

V začetku tedna boste pod vplivom ljubosumja, zato se kar pripravite. Komunikacija naj poteka na miren način, če pa ste vi edini, ki v celotni zadevi vidite problem, se spomnite na svoje vrednote. Okoli srede in četrtka se vam zdelo, da ima nekaj več vrednosti kot jo dejansko ima. Ne vlagajte preveč v stvari, za katere niste prepričani, da so tega vredne. Čez vikend boste imeli dovolj energije za izlet. Da si pretegnete noge, vam niti ne bo potrebno zapustiti domače okolice.

Bikica

V začetku tedna se boste znašli izven območja, v katerem se počutite varno. Morda vam bo nekoliko neprijetno, toda stisnite zobe in prestali boste tudi to. Preden se boste odločili za deljenje svojih čustev z ostalimi, počakajte, da se do konca razvijejo. Od srede do petka se osredotočite na raziskovanje različnih možnosti. Pri raziskovanju dovolite ostalim, da vam pomagajo. Čez vikend se izognite delu, temveč si raje vzemite čas zase in pustite računalnik ugasnjen!

Dvojčici

V začetku tedna boste želeli izpasti prijazni in se boste raje strinjali z rečenim, zvezde pa vam sporočajo, da storite ravno nekaj nasprotnega. Tudi kritičnost je lahko pozitivna. Seveda pa to ne pomeni,da na glas povejte prvo stvar, ki vam pride na misel. Včasih je tudi tišina dobra stvar, saj lažje slišite ostale. Morda izveste celo kaj pomembnega. Čez vikend poiščite kakšen nasvet pri prijateljih, saj vam še nikoli niso škodili!

Rakica

V začetku tedna boste nekoliko bolj občutljivi kot ponavadi. Čeprav vam bodo instinkti narekovali, da se skrijte, pa vam bo malo družbe prav dobro delo. Okoli srede boste drastično zamenjali razpoloženje. Sodelovanje v skupini vas bo popolnoma prevzelo, saj vas bodo vsi občudovali. Čeprav si čez vikend želite spočiti, pa bodite vsaj malo produktivni, saj se boste počutili mnogo bolje.

Levinja

V začetku tedna ne boste spregledali niti najmanjše malenkosti, pa naj bo v zvezi z delom, osebnimi zadevami ali s svetom kot celoto. Vaša trenutna perspektiva bo definitivno vodila v sprejemanje dobrih odločitev. Okoli srede se ne posvečajte toliko prihodnosti, saj vas sedanjost bolj potrebuje. Karkoli se boste odločili početi čez vikend, se boste izjemno zabavali in pri tem tudi marsičesa naučili.

Devica

Zvezde imajo za vas pripravljeno uganko, ki pa ima več kot en možen odgovor. Bolj, kot boste o njej premišljevali, več možnosti boste odkrili. Okoli srede in četrtka usmerite svojo pozornost v ljudi, ki se vam zdijo pomembni. Problematične zveze lahko s pravim pristopom spremenite, dobre pa lahko še izboljšate. Čez vikend boste neverjetno praktični. Posvetite se organizaciji denarnih zadev in tudi čemu drugemu.

Tehtnica

V začetku tedna boste v središču pozornosti. Vaša strast, energija in vizija vam bodo pomagale pri osvajanju svojih ciljev, zato si le-te zastavite previdno in premišljeno. Boste okoli srede in četrtka sledili množici? Ni razloga, da bi prekršili kakšna pravila, vi samo pojdite po svoji poti. Sledite svojemu srcu. Čez vikend boste izjemno spretni v interakcijah z drugimi, zato jim lahko pomagate in storite nekaj dobrega.

Škorpijonka

V začetku tedna se vam obeta sprememba na finančnem področju vašega življenja. S situacijami se spopadite kot s poslom – torej resno in natančno. Naj vam čustva ne zameglijo razuma. Okoli srede in četrtka bo izrazit predvsem vaš intelekt, zato je to pravi čas, da svoje ideje in misli delite z ljudmi okoli sebe. Čez vikend se posvetite nečemu iz preteklosti, saj ste čakali dovolj dolgo.

Strelka

V prvih dneh tega dne se boste lahko pohvalili z odlično organizacijo, toda kaj se dogaja v vašem okolju? Kaj se skriva nedaleč stran od vas? Okoli četrtka ali petka se osredotočite na področje svojega življenja, ki ste ga do sedaj zanemarjali. Čez vikend bo povečana možnost za romanco, zato se dobro pripravite in imejte v roki načrt. Res je, da vas zvezde še vseeno lahko presenetijo, zato pustite priložnost naključjem.

Kozoroginja

V začetku tedna boste ljudem videli naravnost v dušo, če si boste le vzeli čas. Takšna zmožnost prinaša s seboj ogromno odgovornosti – kaj storiti s tem, kar boste odkrili? Okoli srede ali četrtka se potrudite in našli poste nekaj izjemno zanimivega v zvezi z svojim ljubezenskim življenjem. Se želite izkazati? Zdaj je pravi čas! Čez vikend boste morda malce preveč zgovorni. Prisluhnite še komu drugemu.

Vodnarka

V začetku tedna boste izjemno hitro menjali razpoloženje. Pustite si odprte možnosti, pri tem pa poskusite vaša mnenja zadržati zase. Okoli srede ali četrtka pojdite na masažo ali pa si vzemite prost dan. Čas je, da ste sami deležni enake nege, kot jo vedno ponujate ostalim. Čez vikend si skrbno postavite prioritete. Morda je čas za določene spremembe v vaši dolgočasni rutini. Bodite drzni!

Ribi

Čeprav se bo v začetku tedna vse odvijalo precej hitro, bodite vi tisti, ki boste zadeve malce upočasnili. Delo in osebne zadeve zahtevajo dober premislek, primerna nega pa bo poskrbela za vaše zdravje. Okoli srede in četrtka boste imeli marsikaj za povedati, pazite le, da pri tem ne boste gledali zviška na ostale. Spoštujte njihov prispevek k pogovoru, škodilo pa ne bi niti malo smisla za humor. Čez vikend vam delo v skupini ne bo šlo od rok, zato v družbi uživajte izključno zaradi zabave.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here